Безплатен оглед: 0882264648; 0884237731

Разопаковане след преместване

Какво да разопаковаме първо след преместване

Нашият съвет е да планирате няколко дни за разопаковането, тъй като то трудно може да стане за един ден, а понякога в бързината да стане за един ден се забавя със седмици допълнителни размествания.

А ето и какво е най-добре да разопаковаме първо

Разпределете обемистите мебели
Без значение дали разтоварвате сами или с хамали, най-добре е да имате предварителен план къде ще стоят вашите мебели, ако нямате такава отделете 15 минути, за да можете да прецените най-подходящите места поне за: кухненската масата, меката мебел, секциите, гардеробите, пианото и всички други обемисти и/или тежки мебели, които ще ви бъде трудно да размествате след като сте приключили с разопаковането.

Разположете и свържете всички електроуреди
При местене на електроуреди винаги си правете справка с тяхното упътване, а за да сте сигурни и с производителя(обикновено на техния сайт) преди и след тяхното местене. Тук можете да намерите нашите съвети при местене на някои от по специфичните електроуреди:

Разопаковайте кашона с най-необходимото
Това е кашона/раницата/куфара с дрехи за няколко дена, лекарства, тоалетни принадлежности, любима играчка на детето и др. Добре е да е лесно достъпен и ясно обозначен. Друга добра идея е просто всеки да си има раница, подготвена за дните около местенето, така че да разполагате с всичко необходимо за вас.

Сглобете мебелите от първа необходимост
Това са леглата и кухненската маса. Леглата е необходимо да бъдат сглобени и приготвени, за да сте готови за първата нощ в новия си дом. Това може да бъде направено и успоредно със свързването на ел. уредите или дори преди това.

Сглобете масата със столовете за хранене, поръчайте храна и се насладете на първата вечеря в новия си дом. Ако имате деца, използвайте момента като награда, за добре свършената работа с разопаковането, а и като празненство за едно добро начало.