Безплатен оглед: 0882264648; 0884237731

Опаковане при преместване с хамалски услуги

Всеки ден ние помагаме с хамалски услуги при преместване на цели семейства в ново жилище. „Хамали Иванов“ споделя ноу-хау от нашата практика, за да се случи преместването безопасно и лесно. Нашите опаковчици и хамали предлагат най-добрите практики, за да гарантират, че вашите вещи ще бъдат преместени в добър вид и без инциденти.

Следвайте тези съвети и техники, за да намалите разходите от счупване, които могат да възникнат по време на преместването.

Съвети за начало:

Подгответе необходимите материали.

Изберете място, което е достатъчно голямо, за да се справите с различни по големина кашони. (Ако имате нужда от кашони, ние ще донесем такива при безплатния оглед, който може да заявите тук.)

Здравата маса (със защитно покритие) предлага добра работна повърхност. Снабдете се с маркер, здраво тиксо или хартиена лепенка, амбалажна хартия и ножици. Разстелете на масата добре подредената амбалажна хартия.

Опаковайте стая по стая.

Опаковайте няколко кашона на ден, като започнете няколко дни преди планираното преместване с хамали.

Опаковайте вещите от една стая наведнъж – това ще е полезно, за да бъдете организирани.

Надписвайте всичко.

Маркирайте всеки кашон с номер на стая и номер на кашон. Записвайте тези данни и в списък, който да Ви показва броя кашони на стая и общия брой кашони, които сте напълнили. Така ще сте сигурни, че няма да има нищо загубено, когато поръчате хамалски услуги и някой друг премества кашоните Ви.

Пълнете кашоните безопасно.

Използвайте много пълнеж от амбалажна хартия в кашоните, като я намачквате и запълвате празнините; когато имате съмнения, използвайте повече хартия!

Неправилното опаковане е най-честата причина за счупване и повреда при преместване и транспорт.

Проверявайте дъната на кашоните.

Уверете се, че дъното на кашоните е осигурено и ще издържи теглото на съдържанието. Нашите хамали допълнително ще проверят това, за да сме сигурни при пренасянето и транспорта.

Слагайте до 15 килограма.

Слагайте по-тежките предмети в долната част на кашоните и по-леките предмети отгоре.

Не надвишавайте 15 килограма на кашон; това прави носенето от хамалите и преместването им от Вас много по-лесно.

Запомнете: колкото по-тежък е елементът, толкова по-малкък е кашонът, който трябва да използвате.

Най-важното нещо, което трябва да знаете за опаковането при преместване и транспорт с хамали…

Просто казано – има неща, които можете да опаковате, има неща, които професионалистите трябва да опаковат и има неща, които професионалистите не могат да опаковат за Вас. Освен това има нетрайни и опасни предмети и материали, които не трябва да се преместват – запалителни течности, избухливи материали, за които има специален регламент и режим за транспортиране.