Безплатен оглед: 0882264648; 0884237731

За нас

„Хамали Иванов“ е фирма с дългогодишен опит на пазара в сферата на хамалските и транспортните услуги. Нашата цел е да осигурим първокласно обслужване от първия телефонен разговор до последната разтоварена от нас вещ в новия Ви дом.

Възползвайте се от нашия опит и ресурси и ще си спестите усилия и нерви по организация и изпълнение на Вашето преместване. Ако сте решили още днес да си купите нови мебели или друг вид стока, бързо и лесно ще я доставим на посочения от Вас адрес. Уменията ни в хамалските услуги и хамалите, с които разполагаме, ни правят професионалисти в областта на хамалските услуги. За нас няма невъзможни неща в сферата на преместването. Затова можете спокойно да се доверите на нас и нашите хамали.

По желание и удобно за клиента време може да се направи безплатен оглед от наш служител, преди да се извърши дадена дейност. Така ние ще имаме ясна представа за обема на работа, а Вие ще сте информирани за точната цена на услугата.

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

Само ние ще направим безплатен оглед и ще дадем нашите препоръки.

СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ

Нашите камиони са специално оборудвани за преместване и защита на мебели.

Бързи и изгодни

Ние работим не само бързо, но и изгодно.

Как работим

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

След обаждане на нашите телефони или чрез контактната форма се уговаряме за удобно за вас време да посетим обекта за безплатен оглед.
l

ПЛАНИРАНЕ НА ПРЕМЕСТВАНЕ

Наш служител с опит в преместването, ще може много точно да определи необходимото време за хамалска работа по преместването на обекта и съответната цена.

РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ

Ще направим резервация за най-удобния за вас ден и час; не забравяйте, че предлагаме и спешна услуга, т.е. можете да ни наемете и веднага в този момент.

ПРОФЕСИОНАЛНО ОПАКОВАНЕ

Можем да ви помогнем с професионално опаковане на всички предмети, като ще доставим кашони, амбалажна хартия, лепенка и въжета.

ТРАНСПОРТНА УСЛУГА

По същия начин ще се прецени точен маршрут и дължина в километри и точна цена за нашата транспортна услуга.

ХАМАЛСКА РАБОТА

В уговорения ден и час ще сме при вас 15 минути предварително, а хамалската работа и транспорт ще бъдат завършени същия ден, независимо от обекта!